БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ

ЗА ПОКУПКИ НАД 150 ЛВ.

ИЗБИРАНЕ НА ЦВЯТ С КАТАЛОГ

ПОД НАЕМ

Условия за доставка

Общи правила и условия за ползване на сайт

Условия за ползване
Всеки потребител, който използва уеб сайта , се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
Публикуваната информация в  е общодостъпна безплатно в интернет.
Артикулите в онлайн
сайта следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Как да пазарувам т.4.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

В онлайн магазин  потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от  да бъде закрит техния потребителски профил.


 има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

 няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България. В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин  и нарушаване на етиката, администраторите на  имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.  запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като измене