Виж промоцийте

през месеца

БОИ и ЛАКОВЕ


  • Нашият онлайн магазин има богат избор от бои, лакове и грундове за всякакви бази. Нашият персонал ще ви помогне при избора на бои по отношение на състава, цвета и съвместимостта с други материали, консултирайте се с технологията на приложение. Всички изпратени позиции са налични, можете да ги купите по всяко време, както чрез самодоставка, така и при доставка. Показват се текущите цени. Има система от бонуси и отстъпки

  • Сферата на приложение на строителни бои и лакове е защита и декорация на различни видове покрития и конструкции - подове, стени, тавани, железни конструкции.

  • Модерни бои и лакове за строителството могат, в зависимост от вида, да бъдат нанесени върху метал, дърво, бетон, гипсокартон, мазилка, естествени и изкуствени материали. Нашият онлайн магазин предлага да закупите висококачествена боя или лак на достъпна цена. Широк асортимент, отлично качество!

  • Боите формират покрития от различни видове и нива на декоративност. По същество лаковете създават прозрачен или полупрозрачен слой, характеризиращ се с висока степен на гланцност и висока устойчивост на абразия, механични и абразивни влияния. Те подчертават характеристиките на текстурата на материала.

  •  Предлагаме бояджийски и лакови материали на водещи производители, продаваме бои и лакове за търговия на едро и дребно за професионална работа и домакинска употреба. Боите са разделени на композиции за външни и вътрешни работи. Първите са много устойчиви на атмосферни влияния, повечето разтворители, ултравиолетови и много еластични - не пускайте и не се лющете на температурните разлики. Пигментният състав от тях е избран така, че цветът да не избледнява, да не изгаря и да не се променя в спектъра при никакви влияния.


  • Боите за вътрешна работа са по-малко устойчиви на външни фактори, но се основават на екологично чисти вещества, които не могат да навредят на човека - причиняват алергии или дразнене на дихателните пътища и лигавиците. В повечето случаи те се разтварят от вода и органични вещества. Те често включват антисептици.

    Купете бои или лакове в онлайн магазина, като поръчате на сайта, като се обадите или оставите поръчка по пощата. Плащането се извършва по какъвто и да е удобен начин за клиента - в брой, чрез банката

Продукти: